Systemblokk - siden 1978


Velkommen til Systemblokk, en av landets ledende produsenter av støttemur, bygningsblokk, belegningsstein og betongelementer som plattendekke og vegger.

Systemblokk, så mye mer enn den patenterte og unike systemblokka!

Historien om Systemblokk startet i 1978. Oppfinneren Asbjørn Buen, kanskje mest kjent for Buen-hytter, deltok på oppfinnermessene i både Wien og Frankfurt med en bygningsblokk med ett not- og fjærsystem kalt "systemblokken". Begge steder ble Buen tildelt gullmedalje for sin oppfinnelse - og starten for Systemblokk var ett faktum.

Siden starten i 1978 har Systemblokk som selskap hatt en kraftig utvikling. Vårt produktsortiment inkluderer i dag markedets kanskje største utvalg av støttemursprodukter, fra lave dekorative hagemurer til de største støttemurene for maskinell stabling. Vi produserer også det meste innen belegningsstein, heller og kantstein. Systemblokk har også blitt en betydelig aktør innen elementproduksjon med våre plattendekker og våre veggelement. Likevel er fortsatt den opprinnelige Systemblokk-blokken fra 1978 et svært viktig produkt i bransjen, og selvsagt flaggskipet i vårt utvalg av bygningsblokk.


Se våre spennende produkter her, eller besøk din lokale forhandler.

Velg miljøvennlig med betong og mur, velg Systemblokk!

Bildegalleri